top
botten
Thelma Nelly Agility Utstallning Merakt Bilder Blogg lankar

Comeback!

Japp, nu jäklar är det dags! De två senaste månaderna har jag kämpat på med sjukgymnastik och successivt blivit mer stabil i bäckenet. I onsdags var det upp till bevis då jag för första gången på ganska exakt ett år körde en träningstävling med tjejerna. Till min stora glädje gick det över förväntan! Visst känns det lite vingligt och småobehagligt, men det är ljusår från hur jag hade det bara för några månader sedan. Så på onsdag står vi på startlinjen igen, jag och vovvarna :-) Vi har inte tävlat sedan februari 2012 så aningens ringrostig och nervös lär jag vara, haha!! Men det ska bli grymt kul!

Sedan sist har jag och Thelma gått massagekurs för Karin, supertrevligt och bra med tips! Jag har ju masserat Thelma mycket i samband med diskbråcket, men aldrig gått kurs så det var kul med lite direkta tips! Thelma fick agera demo-vovve då Karins hund var hemma och hon skötte sig exemplariskt, ”gammtanten”… ;-)

Eftersom jag inte tävlat på år och dar, så insåg jag att min utrustning inte är helt up to date (eller jag blev smärtsamt påmind om det när jag grävde fram ett par stinkande Dita-skor i garderoben). Så det blir till att införskaffa någon form av nya tävlingsskor pronto. Kan bara inte bestämma mig riktigt vad jag ska ha, nya Dita, Salomon eller kanske ett par Ice Bugs? Tipsa gärna!

Midsommar spenderades lugnare än vad som planerats då lillfröken varit riktigt febersjuk och ledsen. Frustrationen är stor när man har en liten snyftande och orolig ettåring med över 40 graders feber som grimaserar och verkar ha huvudvärk. Om dom bara kunde berätta hur det känns! Men det hör väl till jobbet som första-gångsförälder att gå med ett panikslaget ansiktsuttryck när graderna på termometern passerar 38…

Nu håller vi tummarna för att hundarna tar minst ett hinder i rätt ordning på onsdag, oddsen för det känns inte jättebra haha. Men kul kommer vi att ha! :-)

Photo 2013-05-25 19 38 22

Så här tätt måste man ligga om Thelma
varit borta på massagekurs i fleeera timmar…

Photo 2013-06-16 12 36 11

Tur att någon diskar hundskålarna!
(I en annan hundskål iofs, men men…)

Lämna ett tassavtryck!